Tuesday, March 1, 2011

Jom Terjah Bloglist MAS

(click sini utk terjah)
Tak sangka sekejap je da masuk bulan Mac...disebabkan tu gak nak tolong dik Mas ni promote bloglist die...harap kawan2 sudi follow blog baru yang tak seberapa ni...korang kena jenguk blog adik ni...comey la blog die...suke sangat...mas ni sangat kreatif men'touchup' blog die...sbb blog die yang comey ni akan buat korang asyik nak terjah jek blog die...hehe (ni bukan bodek eh dik Mas...harap maklum)...harap2 dengan jadi friend dalam bloglist Mas will increase my followers...hopefully (finger cross...huhu..)...kalau leh nak mintak tolong mas dan kawan2 tolong like pict baby2 akak untuk CONTEST BABY COMEY...just klik kat SINI dan SINI gak...Thanks kawan2 =)

4 comments:

  1. .thanx sebab join bloglist mas yer ( :

    ReplyDelete
  2. hahahha

    sudah2 la promote baby tu

    ReplyDelete
  3. hye....i dari bloglist mas nie..slam perkenalan yea....sy follow awk nie...kalau sudi jenguk2 la blog saya..
    http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. mas: hehe..welcome =)
    rean: usaha tangga kejayaan laa..
    nikaviolet: tq awak...sy pn nk follow awak gak la..hehehe =)

    ReplyDelete